Hagi a declarat miercuri seară, după ce a evoluat în meciul caritabil „Fotbal pentru viață”, că în ultimii doi ani a lucrat mai mult la birou și speră să revină cât mai repede la nivelul gazonului.
„Din ce în ce lipsa de antrenament se cunoaște, chiar dacă piciorul merge, fizic nu o mai duc. Dar promit ca în continuare să fac în așa fel ca și fizic să arăt mai bine. Din păcate, în ultimii doi ani am lucrat mai mult la birou și se vede. Sper să cobor cât mai repede în iarbă și să arăt altfel„, a spus Hagi.
Ultima echipă antrenată de Gheorghe Hagi a fost Steaua București, în 2007, pentru trei luni. Hagi a mai antrenat naționala României, Bursaspor, Galatasaray Istanbul (Turcia) și FC Timișoara.
Hagi: „Victoria aduce liniște! Începutul trebuie să fie bun”
„O victorie aduce liniște, trei puncte sunt importante, nu contează cât de bine joci, ci să câștigi. Începutul trebuie să fie bun, pozitiv. Emoții sunt până la începerea meciului, apoi trebuie să joci bine, să stai bine în teren”, a spus Hagi despre meciul cu Albania Hagi, după meciul caritabil: A fost o seară specială care sper să se repete în România
„Am încercat să facem și noi câte ceva, cât am putut. Aș vrea să le mulțumesc celor care au venit la stadion, și-au luat din timpul lor să fie alături de noi. A fost o seară specială și ar fi bine să se mai repete astfel de lucruri în România. Pentru început, nu e rău, dar se poate și mai bine. E un început și un semn bun că sportul, sănătatea, cultura, s-au unit ca să ajute copiii. În plus, e un prilej și pentru noi să mai jucăm împreună„, a spus Hagi.
Aproximativ 1.500 de persoane au asistat, miercuri, pe stadionul „Dinamo”, la meciul caritabil organizat în vederea strângerii de fonduri pentru construirea unei noi aripi a spitalului „Marie Curie” din București și la care au participat foste glorii ale fotbalului românesc, artiști sau medici.
Fostul internațional român Gheorghe Popescu a precizat că preluările și loviturile „sunt ca mersul pe bicicletă, nu se uită”. „Încă mai ducem. Încă ne mai duc picioarele. Avem o prospețime fizică la jumătate din ce aveam înainte și putem să participăm la astfel de evenimente. Este ca mersul pe bicicletă, cu fuga mai greu, dar preluările, loviturile, sunt ca mersul pe bicicletă. Pentru mine este un prilej de mare bucurie că putem participa la astfel de evenimente”, a spus el.
Meciul desfășurat sub sloganul „Fotbal pentru viață” a fost câștigat de echipa denumită „Profesorii”, care s-a impus, cu scorul de 8-7, după executarea loviturilor de departajare, în fața formației denumite „Doctorii”.
Din echipa „Profesorilor” au făcut parte: Rică Răducanu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Mihai Leu, Dan Alexa, Marian Olaianos, Robert Turcesu, Tudorel Stoica, Vlad Hagiu, Dacian Varga, Șerban Huidu. Pe parcurs au mai intrat: Iosif Rotariu, Edi Petroșel, Cristi Hrubaru, Emil Grădinescu, Corneliu Porumboiu, doctorul Radu Spătaru, Sorin Dănescu, Pepe, Mihai Mitoșeru. Antrenorul echipei a fost Emerich Ienei.
Din echipa „Doctorilor” au făcut parte: Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Tibor Selymes, Romulus Buia, Cornel Ilie, Lucian Viziru, Mihai Georgescu, Dan Bitman, Virgil Ianțu, Dumitru Moraru, Valentin Savadosi. Pe parcurs au mai intrat: Viorel Mazilu, Cristian Dulca, Adrian Ilie, Mihai Găinușă, Vicențiu Iorgulescu, doctorul Oancea, Dan Filoti, Leonard Doroftei, doctorul Cătălin Cârstoveanu. Antrenor a fost Gino Iorgulescu.
Meciul a fost arbitrat de Adrian Porumboiu, ajutat la cele două linii de Ion Crăciunescu și Teodor Crăciunescu. Mediafax
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER